Reviews

Het belangrijkste is wat mensen zelf hebben ondervonden, wat heeft de therapie bij yoUnique opgeleverd.

Review;

Vanuit het midden van Nederland reed ik ruim een jaar lang maandelijks langs de Drentse Hoofdvaart richting Appelscha om Hetty te ontmoeten.

Hetty heeft me het afgelopen jaar geleerd te luisteren naar mijn lichaam. Wat wil mijn hart mij vertellen? Waarom voel ik mijn hart zo hard kloppen? Soms met verbazing en vaak met verwondering heb ik mogen ervaren wat er opgeslagen ligt in mijn lichaam.

Hetty is bijzonder betrokken, empatisch, krachtig en liefdevol in haar aanpak. Daarnaast is zij sterk analytisch. Tijdens elke sessie bracht zij een werkvorm naar voren die passend was om de ‘brei’ in mijn hoofd om te zetten in voelen en begrijpen zonder woorden.

Ik ben enorm dankbaar dat ik Hetty heb leren kennen en dat ik deze reis met haar ben begonnen en aangegaan.

Rianne

Review;

Op zich ging het wel goed met mij, dacht ik. Ik kon alleen slecht ontspannen. De strakke band in mijn buik ging ook met een diepe buikademhaling niet weg.

Met mijn hoofd snapte ik wel hoe het zat, maar mijn lichaam was nog niet zover.

De lichaamsgerichte psychotherapie van Hetty was de oplossing.

Praten, luisteren en ervaren. Wat kan ik en wat wil ik. Grenzen voelen en aangeven. Nee is ook een antwoord en voor mij – ik tijd.

Dank je wel, Hetty, voor je rust, warmte en liefde.

Geeske

——————

Review;

Ik was zelf al een heel eind gekomen maar had toch voor het laatste stukje begeleiding nodig.
En zo terecht gekomen bij YoUnique, na een telefoontje stond de intake gepland en begonnen de sessies.
Het is het beste wat ik in 2022 heb gedaan voor mijzelf! Ik raad het iedereen aan, Hetty is een fijne, kalme en warme vrouw en ik voelde mij direct in vertrouwde omgeving.

Bedankt Hetty voor de handvatten.
En voor degene die dit leest als zijnde inlezen, twijfel niet langer… degene die verandering kan brengen ben jezelf en je bent nu al op de juiste site, nu de laatste stap een afspraak maken.

~niets is blijvend, behalve verandering~ P.W.”

Review;

Waarom ik voor yoUnique en niet voor de GGZ heb gekozen. Ik was klaar voor therapie, maar moest voor de GGZ 12 tot 14 weken wachten. En dat is erg lang als je eindelijk de stap hebt gezet. Bij yoUnique kon ik binnen een paar uur na de aanmelding terecht voor een intake. Een week later kon de therapie al beginnen. Het was heftig, maar na ongeveer 3 maanden kon ik de frequentie van sessies al afbouwen. Mijn motivatie om ervoor te gaan was erg groot. Ik ben zeer tevreden over de hulp die mij is geboden. En wist op voorhand dat het ziekenfonds de kosten niet vergoed. (Zie voor uitleg de web-site.) Een goede gezondheid is mij veel meer waard. Mijn motto: “je koopt toch ook een nieuw bankstel als je eraan toe bent!” Nou en ik was eraan toe. Ik voel mij een ander mens! Bedankt yoUnique.

Review;

De grote stap gemaakt voor een intake gesprek met Hetty.

Ik zat behoorlijk vast met mijn gevoelens. Ben nu een halfjaar in therapie bij Hetty en door haar geweldige belangstelling en professionaliteit hulp, is voor mij het leven een stuk lichter geworden.

H.S.

Review;

De lichaamsgerichte psychotherapie bij yoUnique heeft veel handvatten gegeven en inzichten om weer verder tekomen in mijn herstel proces. Zeer blij met de keuze voor deze dame om mij te begeleiden, bij te staan in een extreem complexe periode in mijn leven.

Monique Deenen