Reviews

Het belangrijkste is wat mensen zelf hebben ondervonden, wat heeft de therapie bij yoUnique opgeleverd.

Hieronder een aantal reviews van cliënten;

Waarom ik voor yoUnique en niet voor de GGZ heb gekozen. Ik was klaar voor therapie, maar moest voor de GGZ 12 tot 14 weken wachten. En dat is erg lang als je eindelijk de stap hebt gezet. Bij yoUnique kon ik binnen een paar uur na de aanmelding terecht voor een intake. Een week later kon de therapie al beginnen. Het was heftig, maar na ongeveer 3 maanden kon ik de frequentie van sessies al afbouwen. Mijn motivatie om ervoor te gaan was erg groot. Ik ben zeer tevreden over de hulp die mij is geboden. En wist op voorhand dat het ziekenfonds de kosten niet vergoed. (Zie voor uitleg de web-site.) Een goede gezondheid is mij veel meer waard. Mijn motto: “je koopt toch ook een nieuw bankstel als je eraan toe bent!” Nou en ik was eraan toe. Ik voel mij een ander mens! Bedankt yoUnique.

De grote stap gemaakt voor een intake gesprek met Hetty.

Ik zat behoorlijk vast met mijn gevoelens. Ben nu een halfjaar in therapie bij Hetty en door haar geweldige belangstelling en professionaliteit hulp, is voor mij het leven een stuk lichter geworden.

H.S.

De lichaamsgerichte psychotherapie bij yoUnique heeft veel handvatten gegeven en inzichten om weer verder tekomen in mijn herstel proces. Zeer blij met de keuze voor deze dame om mij te begeleiden, bij te staan in een extreem complexe periode in mijn leven.

Monique Deenen