Contact

yoUnique praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie.

Nieuwe mogelijkheden voor Psychotherapie in Appelscha, Noord-Nederland.

Praktijkdagen

De Praktijkdagen van yoUnique zijn maandag, woensdag en donderdag. Als je geïnteresseerd bent in een vrijblijvend gesprek over wat ik voor je kan betekenen ? Of hoe een persoonlijk traject er uit kan zien? Neem dan contact met mij op.

Bereikbaarheid

Een bericht via app of e-mail: info@youniquetherapie.nl of hettybalde@live.nl kan altijd. Daarnaast ben ik voor telefonische info en afspraken bereikbaar op 06-18404451.

Kosten

De eerste afspraak zal een kennismaking zijn. Dan kijken we samen of een therapietraject wenselijk is. Dit gesprek is wederzijds vrijblijvend. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het intakegesprek en vervolgsessies daarna duren ongeveer vijf kwartier. Daarvoor zijn de kosten €60 per keer.

Het is steeds vaker mogelijk om dit vergoed te krijgen via de werkgever. Mijn ervaring is dat werkgevers het belang inzien van Psychotherapie waardoor de werknemer beter in staat zijn beter te functioneren. Dit in het belang van de persoon zelf en in het samenwerken met collega’s.

Ik ben ingeschreven bij:

Mijn praktijk is aan huis: Oosterse Es 6, 8426 EM Appelscha. Vlakbij is het prachtige Drents-Friese woud. Daar is het fijn wandelen voor of na een sessie.

Met de auto is de afstand naar mijn praktijk vanaf Assen is 20 minuten. En vanaf Groningen is dat 40 minuten.

Kom je liever met openbaar vervoer? Er rijden elk half uur bussen van en naar Assen, Drachten, Heerenveen en Olderberkoop. Dit gaat via de buslijnen 114, 115 en 107. Op de website van Arriva vind je meer informatie hier over. Vanaf de bushalte is het  500 meter lopen naar de Oosterse Es nr. 6.

Welkom bij yoUnique de nieuwe praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie in Appelscha.