Contact en kosten

yoUnique praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie.

Nieuwe mogelijkheden voor Psychotherapie in Appelscha, Noord-Nederland.

Praktijkdagen

De Praktijkdagen van yoUnique zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek over wat ik voor je kan betekenen?

Of hoe een persoonlijk traject er uit kan zien? Neem dan contact met mij op.

Bereikbaarheid

Een bericht via app of e-mail: info@youniquetherapie.nl of hettybalde@live.nl kan altijd. Daarnaast ben ik voor telefonische info en afspraken bereikbaar op 06-18404451.

Kosten

De eerste afspraak zal een kennismaking/intake zijn. Dit gesprek is wederzijds vrijblijvend. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De vervolgsessies daarna duren ongeveer vijf kwartier. Daarvoor zijn de kosten  €80 per keer.

Mijn consulten worden niet vergoed door Zorgverzekeraars.

Het is steeds vaker mogelijk om dit vergoed te krijgen via de werkgever. Mijn ervaring is dat werkgevers het belang inzien van Psychotherapie waardoor de werknemer beter in staat zijn beter te functioneren. Dit in het belang van de persoon zelf en in het samenwerken met collega’s.

Ik ben ingeschreven bij:

Regelgeving vergoeding Zorgverzekeraars

Om vergoed te worden door de Zorgverzekeraars was aangesloten zijn bij de SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaam georiënteerde Psychotherapie) voldoende. Sinds een paar jaar hebben de Zorgverzekeraars dit gewijzigd. Daarvoor eisen ze ook een recent diploma van de Medische en Psychosociale  Basiskennis.

Bovendien is voor mijn cliënten naast de Basis zorgverzekering een aanvullende verzekering noodzakelijk. Het tarief dat daarna door de Zorgverzekeraars vergoed wordt is beperkt (meestal max. € 45 per sessie).  En aan een maximum gebonden (vaak € 250 per jaar).  

Mijn keuze is om met mijn Praktijk niet mee te gaan in het beleid van Zorgverzekeraars

Ik ben lang werkzaam geweest in de Zorgsector.  Hiervoor ben ik opgeleid en heb regelmatig aanvullende cursussen gevolgd. Na de opleiding Lichaamsgericht Psychotherapeut heb ik aanvullende opleidingen gedaan. Zoals Familie Opstellingen en Systemisch werk, EMDR en Primal Somatic Trauma Healing.  Dat heeft mij nog meer en een breder zicht gegeven in het werk als Lichaamsgericht Psychotherapeut.

De opleiding Medische en Psychosociale Basiskennis, die door de Zorgverzekeraars wordt vereist, zal voor mijn Praktijk weinig toevoegen. Aan deze opleidingen zijn bovendien hoge kosten verbonden. Daarnaast kunnen (en zullen) de Zorgverzekeraars bovendien op elk moment hun eisen opnieuw bijstellen en aanscherpen.

Mijn praktijk is aan huis: Oosterse Es 6, 8426 EM Appelscha. Vlakbij is het prachtige Drents-Friese woud. Daar is het fijn wandelen voor of na een sessie.

Met de auto is de afstand naar mijn praktijk vanaf Assen is 20 minuten. En vanaf Groningen is dat 40 minuten.

Kom je liever met openbaar vervoer? Er rijden elk half uur bussen van en naar Assen, Drachten, Heerenveen en Olderberkoop. Dit gaat via de buslijnen 114, 115 en 107. Op de website van Arriva vind je meer informatie hier over. Vanaf de bushalte is het  500 meter lopen naar de Oosterse Es nr. 6.

Welkom bij yoUnique de nieuwe praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie in Appelscha.